Kaverilauma

Kaverilauma

torstai 2. lokakuuta 2014

Aurinkolaukan kesä

Kevät ja kesä menivät niin hulinalla että eihän sitä kerennyt bloggailemaan kun sai nauttia mahtavista keleistä, yöttömästä yöstä, ratsastajista ja leiriläisistä uusista sekä tutuista ja mikä parasta, sai reissata hevosten kanssa pitkin maita ja mantuja!

Tiivistettynä, Aurinkolaukan kesä oli täynnä naurua, onnistumisia, itsensä voittamista, uusia elämyksiä ja kokemuksia, tiivistä ryhmähenkeä, hersyvää huumoria ja elinikäisiä muistoja!

Kiitokset TEILLE KAIKILLE tästä mahtavasta kesästä! Erityiskiitos teille jotka olitte aktiivisesti apukäsinä, jalkoina ja aivoina! ;) <3
 Olemme kerenneet muun touhun ohessa myös pitämään Jenni Mustosen askellajikursseja jotka ovat antaneet todella paljon, ja hevosissa näkyy paljon positiivisia muutoksia, ja myöskin ratsastajissa tietty! Näitä kursseja aiomme jatkaa ja niistä aina ilmoittelemme Aurinkolaukan facebook sivuilla.
Aurinkolaukan fb-sivut

Nyt myöskin tulossa tässä kuussa Julia Wejbergin pitämä ratsastajan kehonhallinta klinikka, jota odotamme innoissamme!! Kurssi on nyt jo täysi, mutta jatkoa varmasti tulee! 
Julia Wejbergin/Fysiofabellan nettisivut


Kesän aikana tuli paljon kysymyksiä siitä, että järjestetäänkö meillä kenttätunteja, ja vastaus on että KYLLÄ! :) Meillä on valaistu kenttä, jossa pidämme perus kenttätunteja ja askellajioppia niitä haluaville.
Tervetuloa maastoilemaan ja nauttimaan luonnosta ja hevosista, sekä kenttätunneille opettelemaan/kertaamaan oikeaoppista istuntaa ja ratsastusapuja ja tutustumaan näihin uskomattomiin olentoihin, islanninhevosiin!


"The horse is a mirror to your soul. Sometimes you might not like what you see, sometimes you will"
Mutta nyt ylös ulos ja lenkille koirien kanssa nauttimaan aurinkoisesta ja raikkaasta syyspäivästä, tallilla nähdään!

- Jenni

 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti