Kaverilauma

Kaverilauma

lauantai 7. joulukuuta 2013

Lumihankilaukkaa!

IHANA lauantai vietetty ratsailla tuttujen ratsastajien seurassa!
Lunta tuli eilen oikein roppakaupalla, joten nyt on joulukuinen luonto kauneimmillaan, sääkin suosi meitä, vain muutama aste pakkasta ja puolipilvistä.
Ratsastajien lisäksi myös hevoset nauttivat, sillä pakkanen ja lumi piristää kaviokkaita kummasti, menohaluja riitti sopivissa määrin!! :)

Ratsastukset kun oli ohi, kello oli sen verran vähän niin ajattelin ratsastaa Vitnirin kentällä.
Soile oli ulkona Jasminin (Soilen tyttärentytär) kanssa, pyysin Soilea pitämään miulle tuntia, ja Jasminia käymään talutusratsastuksessa Vitnirin selässä, sillä meillä ollessaan Vitnirin selässä ei ole lapsia käynyt.
Eikun hevonen valmiiksi ja reipas hevostyttö Jasmin selkään! Vitnir oli SUPER HIENO! Kulki rauhassa nuori ratsastaja selässään. Muutaman kierroksen jälkeen annoin Jasminille ohjat käteen, niin sai kokeilla itse liikkellelähtöä, ohjaamista ja pysäytystä, sillä Vitnirin herkkyystaso kumminkin on pikkasen eri tasoa mitä muiden hevostemme... ;) Lopuksi vielä kokeiltiin ravia, niin että ohjat oli minulla ja juoksin vieressä Jasminin pitäessä satulasta kiinni, hieman taisi tyttöä pomputtaa V:n iso ravi mutta meni aivan ältsin hienosti, ylpeitä saadaan olla niin Vitniristä, kuin myös Jasminista <3

Lopuksi ratsastin Vitnirin itse Soilen antaessa vinkkejä, oli poitsulla virtaa mutta malttoi kuitenkin rauhoittua ja keskittyäkkin :)
- Jenni

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti