Kaverilauma

Kaverilauma

tiistai 2. toukokuuta 2017

Harjutalli

Ne jotka meillä aktiivisesti käyvät saattavatkin jo tietää, että Aurinkolaukka muuttaa täksi kesäksi ihan uusiin maisemiin! Tänä kesänä tutustutaan yhdessä Punkaharjun harjualueeseen ja Luston kansallispuistoon hevosen selästä käsin. Harjutallin sivuille pääset tästä!
Pidämme kesällä vain muutamia leirejä, joista tarkemmat esittelyt löydät täältä!


5-8.6 Taikakaviot (345€)kysy sisar alennusta)
12-15.6 Jiihaa me laukataan (350€) kysy vapaista paikkoja 
3-6.7 Jiihaa me laukataan (350€) täysi
20-23.7 Kaviokurvailuja (355€) ,kysy vapaita paikkoja 
25-28.7 Kaviokurvailuja (355€) täysi
Perheleirit: 19-21.6 sekä 1-3.8 , kysy tarjous
Aikuisten vaellusleirit:30.6-2.7 sekä 14-16.7 sekä 5-6.8
Leirejen lisäksi järjestämme teemaretkiä, irtoratsastuksia ja muita vaelluksia. Leirien ja ratsastusten tiedustelu: 050 5535640 // Soile tai aurinkolaukka@gmail.com

Harjutallia on valmisteltu ahkerasti kevään mittaa, käytössämme on upeat leiritilat aivan Luston metsämuseon kyljessä. Leiritiloista löytyy sisävessan lisäksi myös suihkutilat! Hevoset ovat aivan leiriläisten äärellä isoilla laitumilla aivan oman rannan tuntumassa. Tästä ei kyllä tallin paikka parane! Leiriläisten tilaa on myös mahdollista vuokrata omaan majoittumiseen edullisesti,silloin kun meillä ei ole leiriä. Tästä lisätietoja Soilelta. Tarjoamme myös mahdollisuutta tulla meille hevospaimeneksi!

Vappuna raivaamassa laidunta risusavotan jäljiltä


Tulisitko hevospaimeneksi Punkaharjun kansallismaisemaan?
Harjutalli etsii hevospaimenia viikon mittaisille paimenlomille Punkaharjun harjualueelle kesä-elokuussa 2017. Paimen saa majoituksen harjualueella yhdeksän islanninhevosen kesälaitumen vieressä ja mukavaa puuhastelua lauman parissa. Paimenloman hinta on 350 €/vko. Paimenlomaan voidaan liittää myös viikon ratsastuspaketti, jossa on päivittäisiä ratsastusretkiä (yht. 7 h, 175 €/hlö), tai ensikertalaisen hevospaketti, joka tutustuttaa islanninhevosten hoitoon ja ratsastuksen alkeisiin (yht. 3 h ratsastusta, 4 h ohjattua hevosenhoitoa, 135 €/hlö). Paimenen tehtäviin kuuluu lauman vahtiminen, päivittäinen aitausten tarkistaminen ja joitakin pieniä erikseen sovittavia hoitotöitä.
Majoituksena toimii vuonna 1914 rakennetun entisen Hotelli Finlandian piharakennuksessa sijaitseva Renkitupa, yksiö, jossa on suihku, wc ja keittiövarustus. Paimen voi ottaa mukaansa kaverin. Finlandian rantasauna on käytettävissä erillisestä korvauksesta. Otathan mukaan omat liinavaatteet.
Harjutallin väki liikkuu alueella lähes päivittäin, joten päiväsaikaan tallilla on myös seuraa. Hoitokotina toimivan Finlandian rauhallinen pihapiiri sijaitsee aivan harjualueen laidassa veden äärellä ja hyvien kävely-, ratsastus- ja pyöräilyreittien tuntumassa. Lähin junaseisake on Luston asema, jonne Harjutallilta on matkaa noin puoli kilometriä. Kävelymatkan päässä ovat myös Hotelli Punkaharju, Lusto – Suomen Metsämuseo, Luonnonvarakeskuksen puulajipuisto ja Kruunupuisto. Julkisilla kulkuneuvoilla pääsee Punkaharjun keskustaan kauppoihin, jonne on Harjutallilta matkaa noin seitsemän kilometriä, tai Tuunaansaareen pikkukauppaan, jonne matkaa on alle kaksi kilometriä.

Vapaat hevospaimenviikot:
19.-25.6. (juhannus)
26.6.-2.7.
7.-13.7.
30.7.-5.8.
7.-13.8.
14.-20.8.
21.-27.8.

Koko Aurinkolaukan väki hevosia myöten, toivottaa sinut tervetuulleeksi viettämään unohtumatonta kesää kanssamme! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti